Предности на изолационите кеси

Изолационите вреќи не само што го решаваат проблемот со изолацијата на луѓето кои сами ја носат храната за излети за време на празниците, туку го решаваат и проблемот со изолацијата на храна за канцелариските работници. Новата генерација млади луѓе во Кина се повеќе ќе бара производи за изолација на храна, а изолационите кеси се развиваат во попрофесионален правец. , Се повеќе и повеќе можат да ги донесат најприфатливите услуги во животот на луѓето.

food-delivery-bag4-300x300
cooler-insulated-backpack-300x300

Предност

Изолационите кеси имаат пет главни предности: 1. Заштедете многу пластични кеси и поддржете ја заштитата на животната средина; 2. Чиста и хигиенска, самата изолациона кеса е отпорна на вода и масло, сите материјали се еколошки и имаат супер отпорност на триење и отпорност на брчки; 3. Добар ефект на зачувување на топлина. Кога ќе се извади храната, таа се уште е жешка на пареа, а бојата и вкусот на храната можат да го постигнат саканиот ефект. На овој начин лесно може да се решат проблемите со работата и исхраната на канцелариските работници, а многу да се зголемат шансите за излегување на пикник; 4. Самата изолациона кеса е ниска по цена и може да се користи повеќе пати. Општо е достапен на пазарот. 5. Може да се користи за печатење персонализирана пропаганда. Јазик за зголемување на видливоста. Изолационите торби вклучуваат училишни чанти, професионални кеси за пакување подароци и производи и торби за слободно време за купување. Изолационите кеси се дизајнирани во форма на изолациони кеси. Изолационите кеси се развиваат во попрофесионален правец и сè повеќе можат да ги донесат најприфатливите услуги во животот на луѓето.

backpack-food-delivery-bag-300x300 (1)

Ефект

Изолационите кеси обично имаат време за зачувување на топлина повеќе од 6 часа, а ефектот е подобар од традиционалните обични железни изолациски кутии и пластичните кутии. Многу е погодно за употреба, чисто и хигиенско.


Време на објавување: Декември-16-2021 година
За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа. Истражување